Na vsebino

Bee Tox, kraljevska nega obraza

V Hiši dobrot Bele krajine predstavljamo izjemno ponudbo čebelarskih izdelkov, med katerimi izstopa izjemna kraljevska krema in serum Bee-Tox. Belokranjska čebelarka Vesna s posebno ljubeznijo prideluje najredkejšo učinkovino v naravi - čebelji strup. Z inovativno metodo pridobivanja strupa, ki omogoča čebelicam nadaljnje življenje, ustvarja izjemno kakovostno kraljevsko kremo in serum proti staranju in za glajenje kože. Bee Tox ustvarja izdelke, ki bodo vašo kožo zgladili in naredili bolj sijočo že po enem nanosu, medtem ko redna uporaba zagotavlja pomlajevanje in svežino, kot jo poznajo najmarkantnejše kraljice iz zgodovinskih knjig.

Obiščite nas v trgovini v osrčju metliškega zgodovinskega mestnega jedra - Mestni trg 7. Pri nas lahko dobite kremo in serum po posebni akcijski ceni: krema za 65 EUR in serum za 75 EUR. Ne odlašajte s svojo odločitvijo za nakup, saj je Bee Tox krema proizvedena v zelo omejenih količinah, izdelajo le omejeno število stekleničk vsako leto. Zagotovite si svoj izdelek in začutite kraljevsko razkošje narave.

Vir: Zavod Metlika

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj