Na vsebino

Črnomaljske akcije

Sodelavci črnomaljske občinske uprave so v začetku tedna že pokazali, da je v slogi moč.
Sodelavci črnomaljske občinske uprave so v začetku tedna že pokazali, da je v slogi moč.

Projekt Črnomaljske akcije se v letošnjem letu izvaja prvič. Osnovni namen projekta je spodbuditi prebivalce občine Črnomelj, da sami uredijo kotičke v svoji okolici, ki jih najbolje poznajo in bi jih radi na različne načine uporabljali skupaj s sosedi.

Z aktivnostmi omenjene akcije na Občini Črnomelj prebivalce spodbujajo k aktivnemu urejanju javnega prostora in podpirajo majhne lokalne akcije, s katerimi lahko občani sami izboljšajo svojo okolico ter predstavljajo korist za skupnost.

Akcije predlagajo in izpeljejo posamezniki skozi delovno akcijo širše skupnosti, na Občini Črnomelj pa poskrbijo za kritje materialnih stroškov do višine 800 evrov. V okviru projekta bodo letos podprli toliko pobud, kolikor bodo dopuščala razpoložljiva sredstva, s katerimi bodo omogočili kritje materialnih stroškov ter zagotovili mentorsko vodenje.

Zbiranje pobud poteka izključno preko prijavnice, ki jo najdete v prilogah. Prijavnico lahko oddate v elektronski obliki na [email protected] ali fizično izpolnjeno prinesete na vložišče Občine oziroma pošljete po pošti na naslov Občina Črnomelj, Trg svobode 3, 8430 Črnomelj. Pobude, oddane po drugih kanalih, ne bodo upoštevane.

Razpis in prijavnico najdete v priponki.

Priponke

Vir: Občina Črnomelj
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj