Na vsebino

Črnomlju in Metliki sredstva za pripravo prometnih strategij

Ministrstvo za okolje, podnebje in energijo bo v okviru javnega razpisa za sofinanciranje občinskih celostnih prometnih strategij sofinanciralo 136 operacij v skupni višini 4,4 milijona evrov. Na razpis, ki se je zaključil decembra lani, je prispelo 137 vlog. Vse razen ene so bile vsebinsko ustrezne.

Kot so sporočili z ministrstva, je prejete vloge pregledala strokovna komisija. Na podlagi javnega razpisa bo sofinanciranih 136 operacij, od tega 16 konzorcijev in 120 samostojnih nastopov. Na razpisu sta bili uspešni tudi občini Črnomelj in Metlika, ki bosta za sofinanciranje celostne prometne strategije prejeli vsaka po 28.000 evrov.

Ministrstvo za okolje, podnebje in energijo je razpis za sofinanciranje občinskih celostnih prometnih strategij v okviru programa evropske kohezijske politike v obdobju od 2021 do 2027 objavilo novembra lani, rok za predložitev vlog je bil 17. december.

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

  
55
64
74
87
97
19
26
  
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj