Na vsebino

D(r)oživete sladkarije - in knjigo dobijo ...

V nedeljo dopoldne smo objavili zapis o novi knjigi, ki bi vsekakor morala najti mesto v vaši kuhinji. Gre za knjigo D(r)ožiteve sladkarije by PolaBekeraj, ki je edinstvena te vrste, in je ne boste našli nikjer na svetu. Takšna prav zares še ne obstaja. »Moka mora biti fermentirana, da je sploh užitna«, pove Polona Klančnik - Pola, zato je izdala knjigo, kjer pri peki svojih sladkarij, kot jim pravi sama, uporablja droži. Slaščice so tako veliko bolj zdrave in predvsem lažje prebavljive. Med samim procesom fermentacije se zgodijo "čudežni" procesi, ki blagodejno vplivajo na naša prebavila in na naše telo.

Polina prva knjiga je preprosta, stare recepte je podrožila, iz večine umaknila sladkor, a jih kljub vsemu naredila sladke. Pola je v Sloveniji, pa tudi po svetu, znana kot tista sladka pekovka z drožmi, ki si upa in drzne biti drugačna. Njeni browniji so poželi ogromno uspeha, ne samo, da jih pečejo vsi njeni sledilci, strežejo jih celo na Novi Zelandiji v brunch bistroju - ja, po njenem receptu.

Torej, čas je, da razkrijemo, kdo med vami, ki ste sodelovali v nagradni igri, prejme knjigo.

Da bo napetost še večja, odgovor najdete v videoposnetku žrebanja TUKAJ.

Izžrebane prosimo, da svoje podatke pošljete na [email protected], kjer dobite nadaljnja navodila.

Hvala vsem za sodelovanje in čestitke!

Če pa tokrat niste imeli sreče, vas prav kmalu vabimo na dobrodelno akcijo. Res, da bo knjigo potrebno kupiti, vendar bo šel ves izkupiček od prodanih knjig v dobrodelne namene. Več o tem kmalu.

Vir: PolaBekeraj & Radio Odeon
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj