Na vsebino

Denis Avdić se je pogovarjal z ugrabljenim Mirkom Moravcem

Mirko Moravec
Mirko Moravec

Včerajšno zgodbo o ugrabitvi Mirka Moravca verjetno že poznate, posredujemo pa vam tudi jutranji pogovor Denisa Avdića z Mirkom, ki je natančno opisal pretresljivo zgodbo.

Pogovor Denisa in Mirka je v priponki spodaj, medtem pa so nam s Policijske uprave Novo mesto poslali naslednje sporočilo:

"Na novinarski konferenci, ki bo danes ob 12. uri, bomo predstavili več informacij o včerajšnji ugrabitvi občana v Beli krajini.

Včeraj pozno popoldne je bil operativno-komunikacijski center v Kopru obveščen, da so neznanci iz vozila izpustili zvezanega starejšega moškega, ki naj bi mu pred tem ukradli vozilo in odvzeli ključe zidanice v Beli krajini. Moški se je po tem zatekel k bližnjim stanovalcem, ti pa so obvestili policijo in svojce. Stekla je intenzivna kriminalistična preiskava v sodelovanju z italijanskimi varnostnimi organi, s pomočjo katerih so bili storilci tudi prijeti.

Več o tem bomo povedali na današnji novinarski konferenci, ki bo ob 12. uri v medijskem središču na Litostrojski 54 v Ljubljani."

Zvočni zapis

  • - Pogovor Denisa Avdića z Mirkom Moravcem

Vir: Radio 1, PU Novo mesto, Dnevnik

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

  
43
55
64
74
87
97
19
26
  
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj