Na vsebino

Edinstvena umetniška izkušnja v Črnomlju

Pretekli petek so imeli obiskovalci v Kreativni hiši mladih Črnomelj možnost doživeti povsem edinstveno umetniško izkušnjo, ki združuje vino, umetnost in kreativnost.

Udeleženci so preživeli večer ob ustvarjanju edinstvenih slik, pri čemer so uporabljali vino kot svojo inspiracijo. Ta kreativni pristop k slikanju je omogočil sprostitev domišljije in izražanje umetniškega talenta na poseben način. Ustvarjalci so spoznali zanimivo interakcijo med slikarstvom in vinsko degustacijo.

Slikanje z vinom ni le omogočilo izjemno kreativno izkušnjo, ampak je tudi poudarilo pomen povezovanja lokalne umetniške scene in vinogradništva. Zahvaljujemo se KZ Metlika, ki je donirala vino za ta dogodek in s tem tudi našim obiskovalcem omogočila, da uživajo v degustaciji vrhunskih vinih, ki so bila odlično združena z umetniško ekspresijo. Udeleženci so imeli možnost izbrati med različnimi vrstami vin, ki so jim služila kot navdih za njihova umetniška dela. Vsi smo se strinjali, da se je s tem dogodkom rodila nova tradicija, ki se bo zagotovo nadaljevala in navduševala ljudi tudi v prihodnosti.

Dogodek je bil odlična priložnost za umetnike in ljubitelje umetnosti, da se izrazijo na inovativen način.

Slike, ki so nastale na tem dogodku, bodo razstavljene v Kreativni hiši mladih Črnomelj (nekdanji hotel Lahinja), otvoritev razstave pa bo potekala 17. novembra ob 18. uri, vzporedno z dogodkom Martinov večer vina.

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

  
65
74
87
97
19
26
  
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj