Na vsebino

Enkratni solidarnostni dodatek študentom - čas do jutri!

Na Ministrstvu za izobraževanje, znanost in šport so pripravili elektronsko vlogo za izvedbo nakazil enkratnega solidarnostnega dodatka študentom.

Enkratni solidarnostni dodatek v višini 150 € se izplača tistim višješolskim in visokošolskim študentom in študentkam, ki se v študijskem letu 2019/2020 izobražujejo po javnoveljavnih študijskih programih v Republiki Sloveniji, ki se izvajajo kot redni študij in ki imajo stalno prebivališče v Republiki Sloveniji.

Oddaja elektronske vloge poteka do 30. 6. 2020 s pomočjo spletne aplikacije oz. vnosa v elektronski obrazec, objavljenega na državnem portalu eUprava

Pri vnosu morate poskrbeti za pravilnost in resničnost podatkov. Te bomo primerjali s podatki v eVŠ evidenci študentov in diplomantov ter v Centralni evidenci udeležencev vzgoje in izobraževanja (CEUVIZ), ki ju upravlja ministrstvo. V kolikor bodo vaši podatki ustrezni in pravilni in boste upravičeni do izplačila dodatka, bomo nakazali znesek na posredovan transakcijski račun.

Vir: Vlada RS

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj