Na vsebino

FOTO: Semiški "sončki" obeležili dan Zemlje

Zemlja je planet, na katerem živimo, je naš dom. Kot majhne so nas učili, da moramo za svoj dom lepo skrbeti, poskrbeti, da ostane čist in ga imeti rad. Zato si želimo takšen planet pustiti tudi generacijam, ki prihajajo za nami.

Danes, 22. aprila, praznuje naša Zemlja, naš planet. Nudi nam vse, da lahko živimo na tem planetu, pa ne le mi ljudje, tudi živali in rastline – vsi smo del domačega planeta. Zato je danes prava priložnost, da se spomnimo, kakšen prečudovit dar je življenje oziroma obstoj na tako naravno pestrem planetu kot je naša Zemlja.

Veliko lahko naredimo sami, da naš planet zaščitimo. Pojdimo na sprehod, opazujemo naravo in se pogovarjamo o vsem kar vidimo. Otroci lahko spoznajo in se naučijo novih besed. Lahko pa vas tudi presenetijo in vas naučijo kaj novega. S seboj vzemite tudi rokavice in vrečko za smeti ter ob poti poberite odvržene odpadke.

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

  
64
74
87
97
19
26
  
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj