Na vsebino

Gasilski tabor je pred vrati

Druženje, igra, smeh in veselje so stvari, ki nas vsako leto na gasilskem taboru povezujejo vse dni. Tudi letos smo za naše mlade gasilce pripravili različne delavnice, aktivnosti in predstavitve, ki jim bodo popestrile čas bivanja. Poleg delavnic gibanja, ustvarjanja, kolesarjenja, plezanja, pohodov, si bodo mladi gasilci tudi čisto sami pripravili in spekli popoldansko malico, likovno ustvarjali, poslušali različne predstavitve, spoznavali osnove gasilstva, si ogledali in preizkusili gasilsko opremo, igrali družabne igre in se rekreirali. Obiskali nas bodo tudi razni gosti, kateri bodo poskrbeli, da se bomo tudi nasmejali in zabavali. Zagotovo nam vsem skupaj ne bo dolgčas.

Organizatorji in mentorji se že veselimo jutrišnjega dne, ko se vseskupaj začne. Vse tiste, ki ne boste z nami v Radencih, pa vljudno vabimo, da všečkate našo FB stran, jo delite med prijatelje in skupaj z njimi spremljate, kako se imamo lepo. Saj veste kako pravijo, na mladih svet stoji. Skupaj poskrbimo, da nas družijo pozitivne stvari. Kajti mogoče se včasih sploh ne zavedamo, kako malo je potrebno, da je svet lahko lep. Prav vsak dan.

Z gasilskim pozdravom "NA POMOČ".

Vir: Mladinska komisija GZ Črnomelj

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj