Na vsebino

Huda prometna nesreča pri Črnomlju

Na cesti Črnomelj - Metlika, nekje na sredini med železniškima podhodoma v smeri Vranovič, se je približno 25 minut po 19. uri zgorila huda prometna nesreča, v kateri sta bili (po neuradnih virih) udeleženi dve vozili. Eno vozilo je po nesreči ostalo na kolesih, drugo pa se je prevrnilo in ustavilo na strehi. Operativna enota PGD Črnomelj in Nujna medicinska pomoč Zdravstvenega doma Črnomelj pomagata ponesrečenim, policisti PP Črnomelj usmerjajo promet in zbirajo podatke glede okoliščin nesreče.

"Iz PU Novo mesto so sporočili, da so bili o nesreči, kjer naj bi se prevrnil osebni automobil, pri Vranovičih na območju PP Črnomelj, obveščeni ob 19.28 uri. "Po prvih podatkih s kraja nesreče sta se dva potnika, ki naj bi sedela na zadnjih sedežih v nesreči huje poškodovala in sta bila z reševalnim vozilom odpeljana v bolnišnico, voznik in potnik na prednjem sedežu pa naj bi utrpela lažje poškodbe." Vse okoliščine in vzrok za nastanek prometne nesreče policisti še preiskujejo. Iz PGD Črnomelj so sporočili, da intervencija še poteka."

Cesta je do nadaljnjega popolnoma zaprta. Obvoz je urejen.

Vir: PGD Črnomelj / 24ur

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

  
55
64
74
87
97
19
26
  
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj