Na vsebino

Identiteta trupla še neznana; huda poškodba zaradi počene gume

V sredo popoldne so gasilci PGD Črnomelj iz reke Kolpe, med Gribljami in Krasincem, potegnili moško truplo. Truplo so opazili sprehajalci in o tem obvestili policijo. Ogled kraja so opravili kriminalisti novomeške policijske uprave. Znakov nasilja niso odkrili, zdravnica pa je ocenila, da je bil v vodi verjetno že teden ali dva. O dogodku so obvestili dežurnega preiskovalnega sodnika, na okrožno državno tožilstvo pa bodo poslali poročilo. Kriminalisti in policisti nadaljujejo z ugotavljanjem identitet, so sporočili s Policijske uprave Novo mesto.

Med vožnjo počila guma

Metliški policisti so v četrtek dopoldne obravnavali prometno nesrečo, v kateri se je hudo telesno poškodovala 67-letna voznica. Med vožnjo od Metlike proti Suhorju ji je počila zadnja guma, zato je izgubila nadzor nad vozilom, zapeljala s ceste in trčila v drevo. Z reševalnim vozilom so jo odpeljali v novomeško bolnišnico. Prisotnosti alkohola niso ugotovili.

V hudi prometni nesreči na cesti Novo mesto-Metlika umrla 75-letnica

Na cesti Novo mesto-Metlika se je pri naselju Dolnja Težka Voda sinoči zgodila huda prometna nesreča, v kateri je umrla 75-letna sopotnica, še štiri osebe so bile poškodovane. Čelno trčenje je povzročil 54-letni voznik iz okolice Novega mesta, ki mu je alkotest pokazal 1,4 promila alkohola na liter izdihanega zraka. Zaradi ogleda kraja in odstranjevanja posledic je bil promet oviran več ur.

Po prvih ugotovitvah je 54-letnik na delu, kjer cesta poteka navzdol v daljši nepregledni ovinek, prehiteval tovornjak, pri čemer se ni mogel pravočasno vrniti na svoj vozni pas. Čelno je trčil v kombi avstrijskih tablic, v katerem je bila tudi 75-letnica. V avtomobilu so bili poškodovani povzročitelj nesreče in njegov 25-letni sopotnik, v kombiju pa 47-letni voznik in 66-letni sopotnik.

Vir: PU Novo mesto

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj