Na vsebino

Imate doma vedoželjneža, ki se želi učiti drugače?

Jesen je pred vrati! Učitelji, učenci, dijaki, pa tudi starši smo že pošteno vstopili v novo šolsko leto v katerem si bo vsak od nas poskušal poiskati čim več izzivov. Zavod Videja vedoželnjim učencem in dijakom ponuja velik izziv! To je vključitev v sistem učenja in tekmovanj v okviru StemCo. Starši lahko vključite svojega otroka v sistem kar sami tako, da ga prijavite na https://stemco.org/.

Avgusta se je Zavodu Videja ponudila priložnost, da postane partner spletnih izobraževanj in tekmovanj startup podjetja StemCo. Ustanovili so ga nekdanji večkrat uspešni tekmovalci na mednarodnih tekmovanjih iz več držav sveta (uradno središče imajo v Singapurju), z namenom širši množici učencev in dijakov ponuditi možnost tekmovati, se na inovativne načine učiti, učiteljem pa olajšati delo z nadarjenimi. Nadarjene oz. vedoželjne učence imajo vse šole, a pogosto se zgodi, da jih je težko motivirati, saj se pri običajnem šolskem delu dolgočasijo. S sistemom StemCo je učenje izziv!

Če bi želeli o StemCo izvedeti več, preberite vabilo v priponki.

Morebiti skupaj odkrijemo kakšen nov mladi talent!

Priponke

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj