Na vsebino

Intersport v Črnomelj prinaša še več športa

V četrtek, 2. marca, je na Belokranjski cesti 36 svoja vrata odprla nova prodajalna INTERSPORT v Črnomlju. INTERSPORT, največja veriga prodajaln s športno opremo v Sloveniji in ena izmed vodilnih v svetu, kupcem ponuja dostop do najboljše športne opreme.

Mednarodna družba INTERSPORT, ki bo letos obeležila že 55. obletnico delovanja, je z več kot 5.000 prodajalnami v 42 državah, eden izmed vodilnih svetovnih ponudnikov športne opreme. V Sloveniji, kjer je INTERSPORT prisoten že več kot 20 let, se je z novo prodajalno v Črnomlju mreža razširila na 39 prodajaln.

Športnim navdušencem je v Črnomlju zdaj na voljo široka izbira najboljših športnih znamk, vključno z ekskluzivnimi INTERSPORT znamkami, med katerimi so najbolj priljubljene McKinley, Energetics, Firefly in Nakamura.

Nova prodajalna v Črnomlju ponuja vse od športnih oblačil in obutve do opreme za širok spekter športov – od pohodništva, teka, nogometa, do kolesarjenja, rolanja, rolkanja, … Za še več izbire, pa lahko kupci košarico dopolnijo kar iz domačega kavča, in sicer v spletni trgovini INTERSPORT, kjer lahko izberejo brezplačno dostavo ali prevzem v svoji bližnji trgovini in tam pred nakupom izdelke tudi pomerijo.

Za še bolj doživeto spletno nakupovanje pa bo prava izbira sprehod po virtualni trgovini, ki omogoča obogateno izkušnjo spletnega nakupovanja.

Dobrodošli v srce športa v Črnomlju – dobrodošli v prodajalni INTERSPORT Črnomelj!

Vir: PR Intersport

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj