Na vsebino

Izvajanje pouka na OŠ Milke Šobar - Nataše

Spoštovani starši,

obveščamo vas, da je vlada RS 29. 4. 2020 sprejela Okvirni načrt sproščanja omejitvenih ukrepov, s katerim od 18. 5. 2020 dalje postopoma odpravlja omejitve na področju šolstva in predšolske vzgoje. V zvezi s tem je ministrica izdala sklep, ki določa, da se v ponedeljek, 18. 5. 2020, vračajo v šolo učenci prve triade, to je učenci 1., 2. in 3. razreda.

25. 5. 2020 se vračajo v šolo tudi učenci 9. razreda in učenci, ki potrebujejo pomoč pri učenju zaradi negativnih ocen in neusvojenega znanja.

Posebni program vzgoje in izobraževanja se zaenkrat še ne bo izvajal.

Poudariti je potrebno, da se v šolo vračajo le zdravi učenci. Razširjeni strokovni kolegij za pediatrijo je pripravil tudi seznam zdravstvenih omejitev za otroke v času sproščanja ukrepov glede epidemije SARS-CoV-2. Naprošamo vas, da se seznanite z vsebino DOKUMENTA. V primeru, da je v družini, oz. v istem gospodinjstvu drug otrok, mladostnik ali odrasla oseba, ki ima zdravstvene omejitve, NIJZ otroku odsvetuje vrnitev v šolo. Starši se posvetujte z izbranim zdravnikom – specialistom pediatrije oziroma izbranim osebnim zdravnikom – specialistom splošne oziroma družinske medicine.

O novostih vas bomo sproti obveščali.

O načinu izvajanja pouka, prevozih, malici in ostalih podrobnostih glede izvedbe pouka boste obveščeni s strani šolske svetovalne službe in razrednikov.

Želim vam veliko zdravja in lep pozdrav.

Vir: OŠ Milke Šobar - Nataše
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj