Na vsebino

Jutri bo delno jasno z občasno povečano koprenasto oblačnostjo, zjutraj od -11 do -2, čez dan od -1 do 6 °C

Zvečer bo oblačno in povečini suho. V noči na torek lahko ponekod na vzhodu nastane kakšna manjša snežna ploha. V drugem delu noči se bo razjasnilo. Jutro bo mrzlo in po nekaterih nižinah megleno. Na Primorskem bo prehodno zapihala šibka burja. Najnižje jutranje temperature bodo od -11 do -2, ob morju okoli 0 °C.

Jutri bo delno jasno z občasno povečano koprenasto oblačnostjo. Proti večeru se bo na Primorskem začelo oblačiti. Najvišje dnevne temperature bodo od -1 do 6, na Primorskem okoli 10 °C.

Napoved za sosednje pokrajine

Zvečer in ponoči bo v krajih južno in vzhodno od nas zmerno do pretežno oblačno. V notranjosti Hrvaške bo lahko občasno rahlo deževalo. Drugod bo dokaj jasno.

Jutri se bo povsod razjasnilo, zjutraj bo po nekaterih nižinah megla. V Kvarnerju bo pihala povečini šibka burja.

Obeti

V noči na sredo se bo spet pooblačilo. Jutro bo ponekod še mrzlo. V zahodnih in južnih krajih bo proti jutru začelo deževati. V neprevetrenih dolinah lahko pride do pojava poledice. Padavine se bodo čez dan okrepile in zajele večji del države. Zapihal bo jugozahodni veter.

V četrtek kaže na oblačno in občasno deževno vreme. Več padavin bo v zahodni polovici države. Pihal bo jugozahodni veter. Topleje bo.

V noči na petek se bodo padavine spet okrepile. Hladilo se bo in meja sneženja se bo postopno spuščala do nižin. Padavine bodo dopoldne ponehale in od severa se bo jasnilo.

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj