Na vsebino

Jutri bo oblačno s padavinami in sneženjem predvsem v notranjosti Slovenije, zjutraj od -1 do 3, popoldne od -3 do 2 °C

Bo jutri takšno?
Bo jutri takšno?

Ponoči se bo spet pooblačilo. V drugem delu noči se bodo spet začele pojavljati padavine. Do jutra se bodo razširile nad vso Slovenijo, meja sneženja se bo v notranjosti spustila do nižin. Zapihal bo severovzhodnik, zjutraj na Primorskem burja. Jutranje temperature bodo od -1 do 3, na Primorskem od 4 do 8 ° C.

Jutri bo oblačno s padavinami in sneženjem predvsem v notranjosti Slovenije, padavine bodo popoldne od severovzhoda ponehale. Pihal bo veter vzhodnih smeri, ki bo popoldne slabel, na Primorskem pa zmerna do močna burja. Popoldanske temperature bodo od -3 do 2, na Primorskem do okoli 5 °C.

Napoved za sosednje pokrajine

Ponoči se bodo od severovzhoda spet začele pojavljati padavine, zjutraj bo po nižinah v celinskem delu že snežilo.

Jutri bo oblačno. Padavine bodo dopoldne od severovzhoda slabele in popoldne povsod ponehale. Razen ob morju ter v Furlanski nižini bo snežilo. Ob severnem Jadranu bo zapihala močna, v Kvarnerju zelo močna burja, ponekod drugod severovzhodni veter.

Obeti

V noči na soboto se bo razjasnilo in čez dan bo jasno. Jutro bo hladno, na Primorskem bo pihala večinoma šibka, le zjutraj še zmerna burja.

V nedeljo bo pretežno jasno, zjutraj bo mrzlo in po nekaterih nižinah lahko megleno.

V ponedeljek bo dopoldne precej jasno z mrzlim jutrom, popoldne se bo nekoliko pooblačilo. Ponekod bo zapihal jugozahodnik.

Opozorila

Od petka zjutraj do noči na soboto bo na Primorskem pihala zmerna do močna burja, ki bo na izpostavljenih mestih v sunkih presegala hitrost 100 km/h. Na prehodu iz Notranjske na Primorsko bo delala tudi snežne zamete.

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

  
74
87
98
19
26
  
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj