Na vsebino

Jutri bo pretežno jasno z občasno povečano oblačnostjo, zjutraj od -8 do -1, čez dan od 1 do 6 °C

Zvečer in ponoči bo pretežno oblačno s kakšno manjšo ploho. Na Primorskem bo prehodno zapihala šibka burja, na Štajerskem in Prekmurju pa severozahodnik. Proti jutru se bo jasnilo, po nekaterih nižinah v notranjosti bo lahko megleno. Najnižje jutranje temperature bodo od -8 do -1, ob morju okoli 2 °C.

Jutri bo pretežno jasno z občasno povečano oblačnostjo. Popoldne bo na Štajerskem in v Prekmurju zapihal južni veter. Najvišje dnevne temperature bodo od 1 do 6, na Primorskem do 10 °C.

Napoved za sosednje pokrajine

Ponoči bo v krajih vzhodno in južno od nas zmerno do pretežno oblačno. Na zahodu pa bo pretežno jasno. V Alpah severno od nas bo snežilo.

Jutri bo pretežno jasno, zjutraj bo po nekaterih nižinah megla. Nekaj povečane nizke oblačnosti bo v notranjosti Hrvaške.

Obeti

V noči na četrtek se bo pooblačilo. V južni, zahodni in osrednji Sloveniji se bodo že zjutraj začele pojavljati padavine, ki se bodo hitro razširile proti vzhodu. Sprva bo meja sneženja precej nizko, a se bo do poldneva že dvignila nad okoli 1500 m nadmorske višine, nato še višje.

V petek bo deževalo. V noči na soboto se bo meja sneženja od severovzhoda spuščala.

V soboto bo povečini oblačno z rahlimi padavinami. Tudi po nižinah v notranjosti bo verjetno snežilo do nižin. Pihal bo severovzhodnik, na Primorskem burja.

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj