Na vsebino

Jutri bo sončno, predvsem dopoldne bo ponekod po nižinah še megla ali nizka oblačnost, najvišje dnevne temperature bodo od 2 do 5 °C

Ponoči in zjutraj bo precej jasno, po nižinah bo megla ali nizka oblačnost. Na Primorskem bo pihala šibka do zmerna burja. Jutranje temperature bodo od -5 do -1, v alpskih dolinah do -8, ob morju okoli 3 °C.

Jutri bo sončno, predvsem dopoldne bo ponekod po nižinah še megla ali nizka oblačnost. Burja na Primorskem bo slabela. Najvišje dnevne temperature bodo od 2 do 5, na Primorskem do 12 °C.

Napoved za sosednje pokrajine

Jutri bo pretežno jasno, ponekod po nižinah bo zjutraj megla. Ob severnem Jadranu bo še pihala šibka do zmerna burja.

Obeti

V torek bo zmerno do pretežno oblačno in ponekod megleno. Na Primorskem bo še pihala šibka burja. V sredo bo oblačno, dopoldne se bodo na jugu začele pojavljati padavine, ki se bodo do večera razširile nad večji del Slovenije. V notranjosti bo snežilo, po nižinah Primorske pa deževalo. Burja na Primorskem se bo znova krepila. V četrtek bo oblačno, občasno bo snežilo, po nižinah Primorske pa deževalo. Na Primorskem bo pihala zmerna do močna burja. Padavine bodo popoldne od zahoda slabele.

Vir: ARSO

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj