Na vsebino

Jutri bo spremenljivo do pretežno oblačno s krajevnimi padavinami, deloma nevihtami

Ponoči bo spremenljivo do pretežno oblačno s krajevnimi padavinami. Predvsem v prvem delu noči se bodo pojavljale tudi nevihte. Do jutra bodo padavine večinoma oslabele, oblačnost se bo počasi trgala. Na Primorskem bo pihala šibka burja. Najnižje jutranje temperature bodo od 11 do 16 °C.

Jutri bo spremenljivo do pretežno oblačno. Še se bodo pojavljale krajevne padavine, deloma nevihte, ki bodo bolj pogoste popoldne. Ponekod bo pihal severni do severovzhodni veter, na Primorskem šibka burja. Najvišje dnevne temperature bodo od 19 do 26 °C.

Na Štajerskem in v Pomurju bodo zvečer in v prvem delu noči nastajale nevihte z močnejšimi nalivi, ki lahko vztrajajo dalj časa. Ob tem lahko narastejo hudourniški vodotoki.

Pozno popoldne in zvečer ni izključen tudi pojav toče.

V nedeljo bo delno jasno s spremenljivo oblačnostjo. Popoldne bodo predvsem v gorskem svetu nastale krajevne plohe in nevihte. Pihal bo veter vzhodnih smeri. V ponedeljek in torek bo povečini sončno.

Nad osrednjim Sredozemljem je območje nizkega zračnega tlaka. Vremenska fronta se zadržuje nad južnimi Alpami, zahodnim Balkanom in Ligurskim morjem. Od jugovzhoda doteka k nam vlažen in razmeroma topel zrak.

Vir: ARSO
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj