Na vsebino

Jutri bo sprva oblačno in deževno, popoldne bodo padavine slabele in do večera ponehale

Zvečer in ponoči bo oblačno, padavine se bodo okrepile, ob morju bodo tudi nevihte. Na Primorskem bo v drugi polovici noči zapihala zmerna burja. Do jutra se bo meja sneženja spustila do nadmorske višine okoli 1800 metrov. Najnižje jutranje temperature bodo od 8 do 14, ob morju okoli 16 °C.

Jutri bo sprva oblačno in deževno, popoldne pa bodo padavine slabele in do večera ponehale. Pihal bo veter severnih smeri, na Primorskem zmerna burja. Popoldanske temperature bodo od 11 do 16, ob morju okoli 20 °C.

V noči na nedeljo bodo predvsem v južni polovici Slovenije nevihte z močnimi nalivi, drugod po državi pa bodo prehod hladne fronte spremljale obilne padavine.

V ponedeljek, torek in sredo bo pretežno jasno, zjutraj po nižinah megla. Burja bo slabela. Jutra bodo sveža, čez dan pa bo spet topleje.

Nad severnim Jadranom je nastal plitev ciklon s frontalnim valom. Z jugozahodnimi vetrovi doteka v višinah nad naše kraje še razmeroma topel in vlažen zrak, v nižjih plasteh pa s severovzhodnimi vetrovi postopno bolj hladen zrak.

Vir: ARSO

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

  
55
64
74
87
97
19
26
  
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj