Na vsebino

Jutri bo sprva precej jasno, zjutraj bo po nižinah megla, čez dan se bo od zahoda postopno pooblačilo

Ponoči se bo razjasnilo tudi v notranjosti Slovenije. Po nižinah bo nizka oblačnost ali pa bo nastala megla. Ponekod na Primorskem bo pihala šibka burja. Najnižje jutranje temperature bodo od 0 do 4, v mraziščih severne Slovenije malo pod 0, ob morju 6 °C.

Jutri bo sprva precej jasno. Zjutraj in deloma dopoldne bo po nižinah megla ali nizka oblačnost. Čez dan se bo od zahoda postopno pooblačilo. Proti večeru bo ponekod na zahodu občasno rahlo deževalo. Najvišje dnevne temperature bodo od 10 do 14, na Primorskem do 18 °C.

Napoved za sosednje pokrajine

Ponoči se bo razjasnilo, po nekaterih nižinah bo ostala nizka oblačnost ali pa bo nastala megla. V Kvarnerju bo pihala šibka burja.

Jutri bo v krajih zahodno od nas povečini oblačno, proti vzhodu pa bo še nekaj jasnine. Zvečer in v noči na četrtek bo ponekod na zahodu deževalo.

Obeti

V četrtek bo v vzhodnih krajih večinoma suho, tam bo tudi nekaj sončnih žarkov. Drugod bo oblačno. Občasno bo deževalo, pogosteje v zahodni Sloveniji. Vmes bodo tudi posamezne nevihte. Pihal bo jugozahodni veter. Spet bo topleje.

V petek bo na vzhodu spremenljivo, drugod pretežno oblačno. Občasno bo deževalo predvsem v zahodnih in ponekod v osrednjih krajih. Jugozahodnik se bo nekoliko okrepil, ob morju bo pihal jugo. V noči na soboto se bo dež prehodno okrepil in zajel vso Slovenijo ter do jutra spet oslabel. V soboto bo občasno deževalo predvsem v zahodni polovici Slovenije, na vzhodu bo občasno posijalo sonce.

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

  
98
26
  
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj