Na vsebino

Jutri bo sprva še pretežno oblačno, rahlo sneženje na jugu bo dopoldne ponehalo, najvišje dnevne temperature bodo okoli 0 °C

Ponoči bo povečini oblačno, predvsem na jugu bo še rahlo snežilo. Na zahodu in severu se bo proti jutru delno zjasnilo. Na Primorskem bo pihala zmerna do močna burja. Jutranje temperature bodo do -6 do -1, v alpskih dolinah do -12, na Primorskem okoli 3 °C.

Jutri bo v severnih in zahodnih krajih deloma jasno, drugod bo sprva še pretežno oblačno. Rahlo sneženje na jugu bo dopoldne ponehalo. Popoldne in zvečer se bo od severozahoda postopno jasnilo. Na Primorskem bo dopoldne še pihala zmerna do močna burja, popoldne pa bo počasi slabela. Najvišje dnevne temperature bodo okoli 0, na Primorskem do 6 °C.

Napoved za sosednje pokrajine

Ponoči bo večinoma oblačno, na severu Hrvaške bo občasno rahlo snežilo. Ob severnem Jadranu bo pihala zmerna do močna burja.

Jutri bo v krajih jugovzhodno od nas še oblačno z občasnim rahlim sneženjem, drugod se bo postopno delno razjasnilo. V Kvarnerju bo še pihala zmerna do močna burja.

Obeti

V torek bo sprva jasno z mrzlim in ponekod meglenim jutrom. Čez dan se bo oblačnost od severa prehodno povečala.

V sredo in v četrtek bo precej jasno z občasno zmerno oblačnostjo. Ponekod bo pihal severozahodni veter.

Vir: ARSO

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

  
87
98
26
  
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj