Na vsebino

Jutri bo v zahodni in osrednji Sloveniji zmerno do pretežno oblačno, predvsem na zahodu in jugu bodo občasne krajevne padavine, ki se bodo pozno popoldne ali zvečer okrepile

Ponoči bo na vzhodu deloma jasno, drugod zmerno do pretežno oblačno. Predvsem v zahodni in južni Sloveniji bodo občasne krajevne padavine. Ponekod bo pihal jugozahodni veter, ob morju jugo. Najnižje jutranje temperature bodo od 13 do 18, ob morju do 20 °C.

Jutri bo v zahodni in osrednji Sloveniji zmerno do pretežno oblačno, predvsem na zahodu in jugu bodo občasne krajevne padavine, ki se bodo pozno popoldne ali zvečer okrepile. V vzhodnih krajih bo dokaj sončno vreme. Še bo pihal jugozahodnik, ob morju pa okrepljen jugo. Najvišje dnevne temperature bodo od 21 do 26, na severozahodu okoli 19 °C.

Napoved za sosednje pokrajine

Ponoči bo spremenljivo oblačno s krajevnimi padavinami, ki bodo pogostejše v krajih južno in zahodno od nas. Ponekod bo pihal jugozahodni veter, ob severnem Jadranu jugo.

Jutri bo spremenljivo oblačno z občasnimi krajevnimi padavinami predvsem v krajih zahodno in južno od nas. Popoldne se bodo padavine v krajih zahodno od nas okrepile in se v noči na soboto razširile nad vse sosednje pokrajine. Pihal bo jugozahodni veter, ob severnem Jadranu pa okrepljen jugo.

Obeti

V noči na soboto bodo padavine z nevihtami postopno zajele vso državo. V soboto bo pretežno oblačno in deževno. V nedeljo se bo od zahoda deloma jasnilo, predvsem na vzhodu bo občasno še deževalo. V ponedeljek bo sprva pretežno oblačno, popoldne se bo zjasnilo. Vse dni bo ponekod pihal severovzhodni veter, na Primorskem burja.

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

  
98
26
  
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj