Na vsebino

Jutri bo večinoma sončno, dopoldne bo na jugovzhodu še nekaj oblačnosti, najvišje dnevne temperature bodo od 6 do 10 °C

Ponoči bodo padavine povsod ponehale. Na severu se bo oblačnost trgala. Burja na Primorskem se bo okrepila. Najnižje jutranje temperature bodo od 0 do 8, ob morju do 10 °C.

Jutri bo večinoma sončno, dopoldne bo na jugovzhodu še nekaj oblačnosti. Pihal bo severovzhodnik, na Primorskem močna burja. Najvišje dnevne temperature bodo od 6 do 10, na Primorskem do 15 °C.

Napoved za sosednje pokrajine

Ponoči bodo padavine večinoma ponehale. Od severozahoda se bo deloma zjasnilo. Ponekod bo zapihal severovzhodni veter, burja ob severnem Jadranu se bo krepila.

Jutri bo večinoma sončno, le v krajih južno od nas bo sprva še oblačno, nato se bo postopno zjasnilo. Pihal bo severovzhodni veter, ob severnem Jadranu močna burja.

Obeti

V četrtek in petek bo pretežno jasno, zjutraj in dopoldne bo po nekaterih nižinah megla. V četrtek bo na Primorskem še pihala zmerna burja. V noči na soboto nas bo doseglo poslabšanje vremena z ohladitvijo. V soboto bodo padavine ponehale. Vetrovno bo.

Opozorilo

V torek ponoči in v sredo lahko sunki burje na Primorskem v izpostavljenih legah presegajo 100 km/h.

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

  
87
98
26
  
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj