Na vsebino

Jutri dopoldne bo oblačno, možen rahel dež, tudi sneg

Ponoči se bo pooblačilo, proti jutru se bodo začele pojavljati rahle padavine, tudi ponekod po nižinah lahko rahlo sneži. Najnižje jutranje temperature bodo od -1 do 2, na Primorskem do 7 °C.

Jutri dopoldne bo oblačno, predvsem v zahodni in osrednji Sloveniji bodo občasno rahle padavine, tudi ponekod po nižinah kot rahel sneg. Popoldne se bo na zahodu delno zjasnilo. Najvišje dnevne temperature bodo od 3 do 5, na Primorskem do 11 °C.

V petek zjutraj in dopoldne bo po kotlinah megla, drugod bo delno jasno. Popoldne bo začel pihati jugozahodni veter, na vzhodu države bo še deloma jasno, drugod pretežno oblačno.

V noči na soboto se bo dež od jugozahoda razširil na večji del države. V soboto dopoldne bo oblačno s padavinami, meja sneženja se bo spuščala, vendar predvidoma ne do nižin. Popoldne se bo delno zjasnilo, na Primorskem bo pihala šibka do zmerna burja.

Nad južno polovico Evrope je območje visokega zračnega tlaka. Z višinskimi severozahodnimi vetrovi priteka k nam topel in postopno spet bolj vlažen zrak.

Vir: ARSO

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

  
98
26
  
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj