Na vsebino

Jutri dopoldne bodo rahle padavine ponehale tudi v južnih krajih, čez dan se bo razjasnilo, popoldne bo možna še kakšna ploha

Ponoči bo oblačno s padavinami, ki bodo v drugi polovici noči od severa slabele in do jutra v večjem delu Slovenije ponehale. Meja sneženja se bo proti koncu padavin spustila do okoli 900 m nadmorske višine. Najnižje jutranje temperature bodo od 0 do 5, na Primorskem okoli 7 °C.

Jutri dopoldne bodo rahle padavine ponehale tudi v južnih krajih. Čez dan se bo razjasnilo, popoldne pa bo možna še kakšna kratkotrajna ploha. Pihal bo veter severnih smeri, na Primorskem večinoma šibka burja. Najvišje dnevne temperature bodo od 7 do 12, na Primorskem do 14 °C.

Napoved za sosednje pokrajine

Jutri dopoldne bodo padavine ponehale tudi v notranjosti Hrvaške, čez dan se bo od zahoda jasnilo. Pihal bo severni veter, ob severnem Jadranu zmerna, v Kvarnerju tudi močna burja. Hladneje bo.

Obeti

V četrtek in petek bo pretežno jasno. Zjutraj bo marsikje slana. Tudi v soboto bo sončno in nekoliko topleje.

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

  
87
98
26
  
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj