Na vsebino

Jutri pretežno oblačno, ponekod bo še rahlo snežilo, jutranje temperature od -6 do 0, dnevne od -1 do 4 °C

Ponoči bo zmerno do pretežno oblačno. Predvsem v južni in vzhodni Slovenijo bodo občasno rahle padavine, razen na Primorskem kot rahel sneg. Na Primorskem bo zapihala šibka burja. Najnižje jutranje temperature bodo od -6 do 0, ob morju okoli 3 °C.

Jutri bo sprva povsod pretežno oblačno, ponekod na jugu in vzhodu bo zjutraj in dopoldne še rahlo snežilo. Popoldne se bo predvsem na zahodu delno zjasnilo. Burja na Primorskem se bo okrepila, ponekod v notranjosti pa bo zapihal severni do severovzhodni veter. Najvišje dnevne temperature bodo od -1 do 4, na Goriškem in ob morju do 9 °C.

Napoved za sosednje pokrajine

Jutri bo sprva pretežno oblačno, rahlo sneženje bo dopoldne ponehalo tudi v notranjosti Hrvaške. Čez dan se bo v krajih zahodno od nas in ob severnem Jadranu zjasnilo. Ob severnem Jadranu bo pihala zmerna, pod Velebitom močna burja.

Obeti

V torek bo pretežno jasno. Na Primorskem bo pihala zmerna do močna burja, ki bo popoldne slabela, ponekod v notranjosti pa bo pihal severovzhodnik. Tudi v sredo in četrtek bo pretežno jasno, na Primorskem bo predvsem v sredo še pihala šibka burja.

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

  
65
74
87
98
19
26
  
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj