Na vsebino

Jutri zjutraj in dopoldne bo v višjih legah še sončno, po nižinah pa megleno, zjutraj od -2 do 3, pri nas čez dan od 9 do 13 °C

Zvečer bodo manjše padavine povsod ponehale in ponoči se bo razjasnilo. Po nižinah notranjosti ter tudi na Primorskem bo megleno, ali pa se bo zadrževala nizka oblačnost. Najnižje jutranje temperature bodo od -2 do 3, ob morju okoli 5 °C.

Jutri zjutraj in dopoldne bo v višjih legah še sončno, po nižinah pa megleno. Popoldne se bo od zahoda oblačilo. Zvečer bo v zahodnih krajih začelo rahlo deževati. Najvišje dnevne temperature bodo od 4 do 8, v južni Sloveniji od 9 do 13 °C.

Napoved za sosednje pokrajine

Zvečer in ponoči se bo povečini razjasnilo in po nižinah bo nastala megla. Predvsem v Alpah še lahko nastanejo manjše padavine. Po grebenih Gorskega kotarja bo še pihal jugozahodnik.

Jutri bo sprva v višjih legah precej jasno, po nižinah bo veliko megle ali nizke oblačnosti, ki bo tudi ob severnem Jadranu. Popoldne bo oblačnost od zahoda naraščala. V Kvarnerju in v Gorskem kotarju bo začelo rahlo deževati.

Obeti

Do srede zjutraj se bo povsod pooblačilo. Padavine bodo čez dan zajele večji del države. Meja sneženja se bo proti večeru spustila do nadmorske višine okoli 1000 m.

V četrtek bodo padavine ponehale, od zahoda se bo jasnilo. Na Primorskem bo zapihala burja.

V petek bo delno jasno z občasno povečano oblačnostjo. Zjutraj in dopoldne bo megleno.

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj