Na vsebino

Kako zavestno živeti sedanji trenutek

Z 18. skupščino Kluba tajnic in poslovnih sekretarjev Dolenjske in Bele krajine, ki je potekala v Krkinih Termah Dolenjske Toplice minuli petek ponovno dokazujemo, da smo v klubu odličnih in da sledimo svoji viziji:"ZDRUŽENA ZNANJA VODIJO K POSLOVNI ODLIČNOSTI."

Po ustaljenem protokolu smo na skupščini obravnavale in sprejele poročila za leto 2016, se seznanile s programom dela za leto 2017, pregledale finančni plan ter podelile klubski priznanji za samoiniciativno in prizadevno delo v klubu, ki sta ga prejeli Maja Fink in Mojca Šikonja, za priznanje Zveze, ki bo podeljeno maja v Portorožu smo nominirali Liljano Vučković in Tadejo Binder. Podelili pa smo tudi dve Zahvali donatorju, in sicer MPOV, d. o. o. in prof.Ireni Potočar Papež za njuno dolgoletno podporo.

Prvo leto predsednikovanja Nataše Poljanec je bilo izredno, saj smo leto zaključili s 33 dogodki, v drugi polovici leta pa je bila potrjena tudi za podpredsednico Zveze klubov tajnic Slovenije.

Članice je v preteklem letu najbolj pritegnila tema o zdravju in osebnosti rasti, ki smo jo pripravile za »5. dan Kluba«. Naši gostji sta bili dr. Senčarjeva iz Europe Donne in prof. Irena Potočar Papež. Slednja nam je spregovorila o notranji motivaciji in pozitivni samopodobi v predavanju z naslovom »Živimo«.

Najbolj obiskano je bilo izobraževanje »Novosti poslovne rabe slovenskega jezika«, ki ga je za nas donacijsko izvedla prof. Irena Potočar Papež. Od izletov pa je bil najbolj zanimiv božični ogled Zagreba. Seveda smo bile tudi lani humanitarne, obiskovale smo donatorje, sestankovale in se srečevale s kolegicami iz Slovenije na Zveznih dogodkih.

Skupščino smo zaključile z gostjo Barbaro Šmon, ki nam je spregovorila na temo »Kako zavestno živeti sedanji trenutek«, Lučka Medle pa je dogodek glasbeno obarvala.

Vir: Klub tajnic in poslovnih sekretarjev Dolenjske in Bele krajine

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj