Na vsebino

Koncert Semiških klobukarjev

Z ljudsko pesmijo in zabavnim skečem Semiških klobukarjev se je včeraj zaključil prvi sklop Poletnih večerov pred Kulturnim centrom Semič. Kot sekcija semiškega Društva vinogradnikov so klobukarji vedno vesela družba. Z ohranjanjem tradicije ljudskega petja in slovenskih pesmi želijo postati zgled mlajšim generacijam, da bodo ponosne na svoje slovenske korenine. V šali sicer pravijo, da je za njih uspeh že priti na oder, a v 17-ih letih delovanja so popestrili že marsikatero kulturno prireditev. Z gostovanji pa so dober glas o Semiču ponesli tako širom domovine, kot tudi izven njenih meja.

Poletni večeri pred Kulturnim centrom Semič se bodo nadaljevali 18. avgusta z odprtjem fotografske razstave igralskih vlog Radka Poliča Raca z naslovom Tukaj jaz izstopam in projekcijo filma To so gadi.

Društvo vinogradnikov Semič pa vas vabi na petkove večere v Vinoteko Semič. Naslednji petek bo večer Vinske kleti Lipec.

Vir: Občina Semič, foto: Uroš Novina

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

  
65
74
87
98
19
26
  
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj