Na vsebino

KZ Metlika v Semiču odprla tretji agrocenter v Beli krajini

Kmetijska zadruga Metlika je na topel junijski petek obeležila otvoritev svoje tretje kmetijske trgovine, in sicer v občini Semič, tako da je sedaj s pestro ponudbo izdelkov prisotna v vseh treh belokranjskih občinah. Obe na novo odprti trgovini tako PE agrocenter Semič kot Vinica so prevzeli od podjetja TGH d.o.o. iz Črnomlja. S tem v Kmetijski zadrugi Metlika krepijo svojo maloprodajno mrežo in nadaljujejo z oskrbo kupcev s kmetijskim repromaterialom, gnojili, semeni, sredstvi za varstvo rastlin, tehničnim blagom in gradbenim materialom. Ponudba je namenjena tako fizičnim kupcem kot pravnim osebam.

Ob odprtju agrocentrov je direktorica Kmetijske zadruge Metlika, gospa Tatjana Malešič, pomočnici ravnatelja v Enoti vrtec Sonček pri OŠ Belokranjskega odreda Semič, gospe Vanesi Požek in ravnateljici vrtca pri OŠ Vinica, gospe Ines Žlogar, predala donacijo v skupnem znesku 1.000 evrov, s katero bosta vrtca financirala nakup igral za otroke.

Veseli so, da bosta agrocentra v Semiču in na Vinici združevala najboljše, kar ponujajo kupcem: pestro ponudbo izdelkov, kakovostno storitev in prijetno nakupovalno izkušnjo. Širitev njihove prodajne mreže dokazuje, da jim kupci zaupajo in radi obiskujejo njihove trgovine.

Poseben dan, ki se ga je udeležila tudi županja občine Semič, gospa Polona Kambič, sta s prijetno glasbeno podlago popestrila 14-letna nadarjena pevka, Tina Pezdirec iz Slamne vasi pri Metliki, ki smo jo spoznali na televizijskih zaslonih kot finalistko oddaje Slovenija ima talent ter izvrsten glasbenik Matevž Banovec. Čudovito plesno točko pa so predstavili otroci iz enote vrtec Sonček iz Semiča, skupina Čebelice, v starosti 6 let.

Vir: KZ Metlika

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

  
55
64
74
87
97
19
26
  
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj