Na vsebino

Lekarna Vrščaj obvešča

Od odprtja Lekarne Vrščaj bo kmalu minilo četrt stoletja in ker se je v tem času naš kader že bistveno osvežil, je zdaj čas, da osvežimo in posodobimo tudi naše prostore. Celovita prenova lekarne bo predvidoma trajala dva meseca, v času prenove bo lekarna delovala v zabojnikih na parkirišču pred lekarno.

Zaradi selitve v začasne prostore bo Lekarna Vrščaj zaprta jutri in v petek, 25. in 26. januarja 2024. Vendar pa smo tudi v času zaprtja lekarne za naše zveste stranke dosegljivi na telefonski številki 07 356 76 52.

Od sobote, 27. januarja 2024, bo lekarna nemoteno delovala v začasnih prostorih na parkirišču pred lekarno, kjer vam bomo tako kot že zadnjih 23 let na voljo za prijazen nasvet, izdajo zdravil, medicinskih pripomočkov, izdelkov za samozdravljenje, prehranskih dopolnil in drugih izdelkov.

Vse naše stranke ter tudi stranke ostalih trgovin in storitev v TPC-ju, kakor tudi zaposlene v TPC-ju, prosimo za razumevanje in potrpljenje v času prenove zaradi manjšega števila parkirnih mest in občasno povečanega hrupa. Hkrati se vam že vnaprej zahvaljujemo za vašo podpro in obisk v naših začasnih prostorih.

Vir: Lekarna Vrščaj

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj