Na vsebino

Letni zbor članov OOZ Črnomelj

Po treh letih nam je končno uspelo organizirati letni zbor članov Območne obrtne-podjetniške zbornice Črnomelj. Velika udeležba na zboru je bila dokaz, da so druženje s stanovskimi kolegi pogrešali tudi člani. Povabilu so se odzvali črnomaljski župan Andrej Kavšek, semiška županja Polona Kambič, v. d. načelnice Upravne enote Črnomelj Irena Luič in direktorica RIC Bela krajina Barbara Papež Lavrič s sodelavko Vesno Fabina.

Predsednik Stanislav Malerič je podal poročilo o delu zbornice v preteklem letu. Poudaril je, da sta bili zadnji dve leti za malo gospodarstvo izjemno težki, saj so se pogoji poslovanja zaradi epidemije covida-19 skoraj dnevno spreminjali. In zopet se je pokazalo, da so podjetniki močni, prilagodljivi in da jih nobena kriza ne more zlomiti. Veseli smo, da v tem času nobeden od naših članov ni prenehal obratovati prav zaradi posledic epidemije.

Na zboru je bilo podeljenih kar 59 jubilejnih priznanj za 10, 20, 30 in 40 let dela v obrti in podjetništvu za leti 2020 in 2021.

Zbornica sodeluje v projektu Obrtna pot in v zvezi s tem so bila podeljena priznanja ambasadorji obrtnih poklicev, ki so jih prejeli Matjaž Vrtin za poklic avto serviser, Aleš Količ za poklic mehatronik - operater in Ivo Vrščaj za poklic elektrikar. Na koncu zbora so bile izvedene volitve za 21-člansko skupščino OOZ Črnomelj za mandatno obdobje 2022-2026.

Veselo druženje se je nadaljevalo še pozno v noč.

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj