Na vsebino

Letovanje otrok na Debelem rtiču

V organizaciji Rdečega križa Metlika bomo jutri začeli z letovanjem otrok. V sedemdnevno letovanje v mladinskem zdravilišču in letovišču RKS na Debelem rtiču bo vključenih 51 otrok iz metliške občine v starosti od 1-9 razreda OŠ Suhor, Metlika in Podzemelj, za katere bo skrbelo osem odličnih mentorjev.

Letovanje bo potekalo v terminu od sobote, 10.7.2021 do sobote 17.7.2021. Za otroke v času letovanja pripravljamo pester program aktivnosti ; preventivnih programov, tekmovalnih aktivnosti in razvedrilnih dogodkov. Ti bodo brezskrbno uživali v soncu, morju, druženju in novih prijateljstvih.

Ob izvedbi programa nam finančno pomagajo . Zavod za zdravstveno zavarovanje (ZZZS), občina Metlika, donatorji, RK Metlika in prispevek staršev. Za 24 urno varnost otrok bo poskrbelo 8 mentorjev in metliške občine. Odhod v soboto, 10.7.2021 ob 9. uri – avtobusna postaja Metlika.

V okviru Tuševe akcije Pričarajmo nasmeh, s pomočjo katere bo v mladinskem zdravilišču in letovišču RKS letovalo 500 otrok , bomo na Debeli rtič poslali tudi 8. metliških otrok. Ti bodo letovali med 17. in 24. julijem. Tudi tej skupini želimo lepe in nepozabne dneve letovanja. Še eno letovanje pa bo potekalo v Avgustu.

Vir: RK Metlika

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj