Na vsebino

Ljubezen po domače: Matej pričakuje prva pisma

V predstavitveni oddaji nove sezone televizijske uspešnice Ljubezen po domače je svoja srca odprlo osem moških in dve dami, ki že čakajo na pisma. Kot je znano, sta med kandidati tudi dva tekmovalca z našega konca.

35-letni Matej Šuštarič iz Lipovca pri Semiču dela v tovarni avtomobilov, doma pa ima manjšo kmetijo. Je igralec v Društvu podeželske mladine Semič, je nasmejan in dobre volje, zato ljudje uživajo v njegovi družbi. Do deklet je romantičen, rad jih preseneča in razvaja. Sprošča se med sprehodi po naravi, kar bi rad počel v dvoje, z dobrosrčno izbranko. Matej: "Še lepše bi bilo, če bi bil kakšen otrok zraven." Njegovo predstavitev najdete TUKAJ.

V šovu sodeluje tudi 50-letna Jacqueline Kale iz Dolnjega Suhorja pri Metliki, ki je v življenju doživela že marsikaj in se ne boji več ničesar. Poročena je bila 25 let in ima dva otroka. V zakonu jo je motilo pomanjkanje pobud. 4 leta je že samska. Sodelovala je v hrvaški različici Ljubezni po domače, a ni našla moškega, ki si ga želi. Dela kot natakarica in uživa v spoznavanju novih ljudi, sicer pa telovadi, peče in pospravlja. Ne predstavlja si življenja na kmetiji, a če se bo zaljubila, se bo morda tudi preselila na deželo. Želi si resne zveze z odločnim moškim. Jacqueline: "Če boste dobili mene, boste odkrili milijon, ogromno lepih stvari, o katerih zdaj ne morem govoriti." Njena predstavitev je TUKAJ.

Vir: 24ur, foto: POP TV

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

  
55
64
74
87
97
19
26
  
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj