Na vsebino

Motorist huje poškodovan, razgrajača prisilno hospitalizirali

O prometni nesreči na cesti Črnomelj-Vranoviči, v kateri se je sinoči nekaj pred osmo uro huje poškodoval motorist, danes podrobneje poročajo tudi s Policijske uprave Novo mesto. Po prvih ugotovitvah ogleda je 35-letna voznica osebnega avtomobila izsilila prednost 26-letnemu vozniku motornega kolesa. Slednji je padel po vozišču in si poškodoval zapestje ter glavo. V novomeški bolnišnici so poškodbe opredelili kot hude. Prisotnosti alkohola niso ugotovili pri nobenem od udeležencev. Zaradi nudenja pomoči, ogleda kraja in odstranjevanja posledic nezgode je bil promet oviran uro in pol.

Pijanega razgrajača pridržali

Črnomaljski policisti so zaradi kršitve javnega reda in miru sinoči nekaj po osmi uri posredovali na Ulici 21. oktobra v Črnomlju, kjer je javni red in mir kršil opit 40-letni domačin. Razgrajal je tudi po prihodu policistov in se do njih vedel nedostojno. Ker javnega reda in miru drugače niso mogli vzpostaviti, so mu odredili pridržanje. Danes zjutraj je zdravnica zanj odredila prisilno hospitalizacijo, zato so ga v spremstvu policistov odpeljali na zdravljenje.

Vir: PU Novo mesto

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj