Na vsebino

Na obisk je prišel sam pustni poglavar

Foto: Tinkara Pintarič
Foto: Tinkara Pintarič

Pustno dogajanje v Kreativni hiši mladih Črnomelj smo uspešno zaključili! Na pustni četrtek smo izdelali kopico unikatnih pustnih mask, obiskal nas je tudi sam pustni poglavar. V torek pa smo poslikali obraze vsem zamudnikom, in tistim ki so že izbrisali masko od dopoldneva. Hvala vsem udeležencem za obisk, tako majhnim in velikim, in se vidimo kmalu.

Na naših ustvarjalnicah udeležence vedno podpiramo pri samoizražanju. Vse je pravilno, vse je sprejeto, izdelki se ne vrednotijo in prav vsak je čudovit. Poudarek je na zanimivih tehnikah, nevsakdanjih motivih in različnih kombinacijah slednjih. Ustvarjamo na vse možne načine, od slikanja, risanja, kolažiranja, radi tudi gnetemo glino.

Za več informacij o nadaljnjih ustvarjalnih delavnicah, ki jih bomo organizirali v mesecu marcu, tako za otroke, kot tudi za mlade in odrasle nas spremljajte na naših socialnih omrežjih:

Facebook: Mladinski center BIT
Instagram: mc_bit_crnomelj
TikTok: mcbitcrnomelj

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj