Na vsebino

Naj roža cveti

28. novembra je v Starem trgu ob Kolpi potekala tradicionalna prireditev Polansko TŠD, ki smo jo poimenovali NAJ ROŽA CVETI - letos desetič.

Na tej prireditvi podeljujemo priznanja, s katerimi želimo krajane vzpodbuditi k še večji skrbi za zdravo in čisto okolje.

Priznanja z nagradami smo letos podelili za najlepše urejeno domačijo, poslovni objekt in vas. Za najlepšo domačijo je bila izbrana domačija BUTALA iz Srednjih Radencev št. 3. Priznanje za urejen poslovni objekt smo podelili KOVINOSTRUGARSTVU PANJAN iz Starega trga. STARI TRG je bil prejemnik priznanja za najlepše urejeno vas.

Podelitev smo izvedli med lepim kulturnim programom, v katerem so sodelovali: Oto Nemanič-orglice, kantavtor Roman Zupančič iz Kočevja, harmonikarja Matej Dolšak in Matija Marinč. Na kitaro je igral Florijan Jurjevič, pevke Polanskega odmeva pa so zapele. Veseli smo bili udeležbe podžupana občine Črnomelj Štefana Misjeta in vzpodbudnih besed predsednice KS Stari trg Renate Butala.

Vsem, ki so v teh letih kakorkoli pomagali društvu uresničevati cilje, se prisrčno zahvaljujemo.

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

  
74
87
98
26
  
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj