Na vsebino

Nova skladba in videospot Viviane Kukar

Viviana Kukar je dijakinja 4. letnika gimnazije Črnomelj. S petjem se ukvarja že več kot 10 let in v njem neizmerno uživa. V tem času je dosegla kar nekaj res lepih uspehov, npr. zmaga na Glasu mladih, Mavrici pevskih talentov, Ql talentu, Blejskem zlatem mikrofonu ... Najbolj pa nam je ostala v spominu kot lanskoletna zmagovalka šova Nova zvezda Slovenije, ki se je predvajal na Planet TV.

Že takoj po zmagi je Viviana izdala prvo skladbo Za kratek čas, zdaj pa se je odločila za naslednji podvig.

Posnela je novo pesem in se odločila tudi za snemanje videospota. Kontaktirala je domačina Uroša Raztresena, ki kot vem,o svoje delo opravlja izjemno. Napisal je nekaj idej in kmalu so začeli z delom. Na snemanju videospota so se imeli super, smeha ni manjkalo. Izposojen fant v spotu je Kristijan Lozar in zgodbo, ki sta jo s Kristijanom odigrala si lahko ogledate TUKAJ.

Melodijo za pesem je napisal Alex Volasko, pri besedilu pa je Alexu pomagala tudi Viviana.

Pesem govori o tem, da ni vse kar se sveti zlato in da fantje tu in tam naredijo kakšno neumno potezo, ki jo lahko še dolgo obžalujejo.

Več pa v končnem izdelku, ki bo na voljo v septembru.

Vir: Via Studio

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

  
98
26
  
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj