Na vsebino

Odpri srce otroku

Minulo nedeljo smo v Kulturnem domu Črnomelj pripravili 2. dobrodelni koncert za malega junaka. Nik Ledinski Farič se bojuje s težjo obliko atopičnega dermatitisa. Edino upanje mu je zdravljenje v tujini, v francoskem mestu Avene, kjer terapije prične 28. marca.

S skupnimi močmi smo zbrali dovolj sredstev za zdravljenje. S pomočjo ljudi odprtih src,ki so bili v dvorani smo na koncertu zbrali 1.928 € prostovoljnih prispevkov. Dvorana je bila zapolnjena do zadnjega kotička.

Dan pred koncertom so nas presenetili v Predgradu, kjer so imeli Valentinov koncert in na njem zbrana sredstva v višini 1.286 € namenili malemu Niku. Poleg teh sredstev je združenje lovskih družin Slovenije zbralo še 800€.

Na koncertu so nastopili: Mladi Dolenjci, Pogum, Ansambel Krjavelj, Ansambel Petra Finka, Dejan Vunjak, Trio Mix, Mladi Gamsi, Mladi Belokranjci, Željko Golik, Ansambel Tonija Verderberja, skupina Jackpot, Alen Vogrinec in Ansambel Pogled. Za plesno popestritev je poskrbel zmagovalec talentov Jernej Kozan, Plesni studio Novo mesto in Country Koral. Najmlajše je zabavala Klovnesa Rozeta.

Ob koncu koncerta so nas presenetili Mladi Dolenjci skupaj z Jožetom, ki je zapel Kekčevo pesem. Obiskala nas je tudi Pehta, katera je imela ogromno zdravilnih zelišč v svoji košari.

Med polurno pavzo so se lahko obiskovalci posladkali ob dobrotah, ki so jih spekle pridne prijateljice organizatorice in družine Ledinski Farič, okrepčali so se lahko z Dolčevo kapljico in poklepetali ob kavici.

Skozi program nas je vodila odlična otroška animatorka in povezovalka programa Maja Kokolj.

Rada se bi zahvalila vsem donatorjem, nastopajočim in medijskim hišam. Še posebna zahvala gre Eriki Kralj, katera je sodelovala pri prvem projektu, Radiu Aktual studio »D«, radiu Odeon iz Črnomlja, ZIK Črnomelj, Foto Vision in vsem ostalim.

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj