Na vsebino

Patrik in Matic sta zakuhala zadnjo prireditev v tem šolskem letu

V petek, 23. junija, smo se učenci in učitelji OŠ Belokranjskega odreda Semič zbrali v Kulturnem centru Semič, kjer sta nam Patrik in Matic, zmagovalca oddaje Mali šef, predstavila tradicionalno slovensko kuhinjo in tako smo s spoznavanjem slovenske kulinarike obeležili dan državnosti. Na odru sta čisto zares pripravljala belokranjsko pogačo in ko se je začelo kaditi iz pečice, smo vedeli, da je prireditve in prav tako šolskega leta počasi konec.

Glavni sodnik, ravnatelj Tomaž Pavlakovič, je še ocenil njuno pogačo in letošnje šolsko leto. Povedal je, da smo bili glede na vse uspehe, ki smo jih nanizali, izjemno uspešni. Otroški pevski zbor in Orffov krožek sta dogajanje na odru popestrila s samimi sladkimi pesmimi, zaključno domovinsko pesem sta zapeli Lara in Nina, fanta – velika zmagovalca Malega šefa pa sta nam zaželela le še slastne počitnice … Naj bodo res!

Vir: OŠ Belokranjskega odreda Semič

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj