Na vsebino

Pobiranje in odvoz odpadkov, ki ostanejo za migranti

Z nezakonitimi prehodi državne meje se ukvarja naša policija. Svoje delo dobro opravljajo in si zaslužijo, če ne drugega, vsaj pohvalo in zahvalo s strani občanov. Ne glede njihovo dobro opravljeno delo, pa v okolju ostane veliko odpadkov. Do sedaj so se tudi z odpadki po svojih močeh ukvarjali kar policisti sami, vendar so količine prevelike za takšen način dela.

Zato smo se na JP Komunala Črnomelj s policijo dogovorili o skupni akciji zbiranja in odvoza odpadkov na deponijo, ki jo bomo izvajali naslednji teden. Najprej se bomo lotili najbolj kritičnih točk, to je okolica Sečjega sela ter Preloke. Po vsej verjetnosti bomo z akcijami nadaljevali tudi v prihodnje. Kako na optimalen način organizirati pobiranje bo pokazalo samo delo v prvem tednu. Odvisno pa je tudi od naročnika oziroma plačnika akcije, ki ga v tem trenutku še nimamo. O trenutnih aktivnostih bomo sproti obveščali.

Vir: JP Komunala Črnomelj

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj