Na vsebino

Pokaži, kaj znaš! 2023

Če želite polneje živeti,
morate spoznati umetnost uživanja v malih, drobnih trenutkih življenja.
Ta svet res ni v celoti zlat,
a na njem je nešteto zlatih žarkov,
ki čakajo na odkritje…
(Henry Alford Porter)

V četrtek, 14. 12. 2023, so imeli učenci OŠ Belokranjskega odreda Semič priložnost, da zasijejo na velikem odru Kulturnega centra Semič ter širši javnosti predstavijo svoje edinstvene talente.

S svojimi predstavitvami so nam nastopajoči dokazali, kako pomembno je spodbujati razvoj različnih spretnosti in veščin ter učencem omogočati, da zasijejo v vsej svoji edinstvenosti.

Z izbrano pesmijo in usklajenim petjem so se predstavili tudi učitelji naše šole ter s svojim nastopom ustvarili vzdušje povezanosti in skupnosti.

Prostovoljni prispevki prireditve in izdelkov bazarja bodo v celoti namenjeni šolskemu skladu.

Zahvaljujemo se vsem sodelujočim učencem, ki so se z dobršno mero poguma in samozavesti predstavili na našem odru ter učiteljem, ki so jih vodili in spodbujali na njihovi ustvarjalni poti. Zahvala velja tudi staršem in ostalim obiskovalcem, ki ste bili del naše zgodbe v pričakovanju najlepšega časa v letu… Časa veselja, lepih misli in spodbudnih besed.

Vir: OŠ Belokranjskega odreda Semič

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj