Na vsebino

Poletni bralci v Knjižnici Črnomelj.

Od 10. junija 2020, v času poletnih počitnic in vse do 10. septembra 2020 izberi 30 dni in beri 30 minut na dan.

Prebrano zapisuj v bralni seznam, ki ga dobiš v KNJIŽNICI, odrasli pa naj s podpisom potrdijo, da si res bral(-a). Bereš lahko: knjige, stripe, časopisne članke, revije, recepte, …

Izpolnjeni bralni seznam najkasneje do 10. septembra 2020 oddaj v knjižnici ali pa pošlji na naslov: Knjižnica Črnomelj, Ulica Otona Župančiča 7, 8340 Črnomelj (za Poletavce) oz. [email protected].

V drugi polovici septembra boš povabljen/a na zaključno prireditev, kjer boš dobil/a priznanje in majico in sodeloval/a v nagradnem žrebanju za glavno nagrado, ŠOTOR IGLU za dve osebi, ki ga podarja Hervis d.o.o.

Kar pa je najvažnejše, pridobil/a boš super navado-BRANJE in ugotovil/a, da pol ure branja na dan prežene dolgčas stran!

Projekt je prejel priznanje Slovenske sekcije IBBY 2014 za izjemne dosežke na področju promocije mladinske književnosti in branja.

Mestna knjižnica Ljubljana je nosilka projekta, pri projektu pa sodelujejo še: Knjižnica A. T. Linharta Radovljica, Knjižnica Brežice, Knjižnica Črnomelj, Knjižnica dr. Tončka Pretnarja Tržič, Knjižnica Jožeta Udoviča Cerknica, Knjižnica Jurij Vega Dol pri Ljubljani, Knjižnica Franceta Balantiča Kamnik, Knjižnica Litija, Knjižnica Logatec, Knjižnica Medvode, Knjižnica Miklova hiša Ribnica, Knjižnica Šentjur, Lavričeva knjižnica Ajdovščina, Ljudska knjižnica Metlika in Občinska knjižnica Jesenice.

PRIDRUŽI SE POLETAVCEM – POLETNIM BRALCEM TUDI TI!

Vir: Knjižnica Črnomelj

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj