Na vsebino

Policisti poročajo o dogodkih minulega konca tedna

Simbolna fotografija
Simbolna fotografija

Metliški policisti so bili 14. 4. okoli 12.30 obveščeni o prometni nesreči pri Jugorju pri Metliki. Opravili so ogled in ugotovili, da je nesrečo povzročil 55-letni voznik osebnega avtomobila, ki je zaradi neprilagojene hitrosti izgubil oblast nad vozilom in trčil v kombinirano vozilo, ki ga je vozil 34-letni voznik. Povzročitelj nesreče je imel v litru izdihanega zraka 0,93 miligramov alkohola. V nesreči se ni nihče poškodoval, policisti pa bodo zoper povzročitelja nesreče na sodišče podali obdolžilni predlog.

Policiste Policijske postaje Črnomelj je 15. 4. dopoldne oškodovanec obvestil, da mu je v Črnomlju voznik osebnega avtomobila izsilil prednost, trčil v njegovo vozilo in pobegnil s kraja. Policisti so na podlagi opisa 40-letnega voznika izsledili, ko je na parkirnem prostoru spal v vozilu. Ugotovili so, da je med vožnjo povzročil še eno prometno nesrečo, ko je zaradi vožnje preblizu desnemu robu vozišča izgubil oblast nad vozilom in trčil v betonsko ograjo. Povzročitelja nesreč, ki je imel v litru izdihanega zraka 0,82 miligramov alkohola, bodo policisti ovadili zaradi kaznivega dejanja predrzne vožnje v cestnem prometu.

Vir: PU Novo mesto

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj