Na vsebino

Ponoči ukradli Golfa v Gorici pri Sinjem Vrhu

Simbolna fotografija
Simbolna fotografija

Bralec našega portala name je sporočil, da je bil danes ponoči, med drugo in četrto uro, ukraden avtomobil golf 2 z dvorišča stanovanjske hiše v Gorici. Ustavljen je bil v Kočevju z uporabo prisilnih sredstev, torej vam je jasno, da so vse štiri gume uničene. Policisti so v avtomobilu prijeli migrante.

"Vrednost škode je zanemarljiva, kajti avtomobil je že sta. Težava je v tem, da ljudje ne vemo, do katere mere se bo to nadaljevalo, a smo še sploh ljudje varni, a bomo primorani sami braniti svoja ognjišča?

Vsa čast policistom ter vojakom, delajo veliko ,vendar problem je v miselnosti določenih ljudi, ki pravijo, da so to ubogi ljudi, sam mislim, da ni tako. Evropa, zbudi se,kaj ne vidite kaj se dogaja?

Ti ljudje verjetno niso prišli zato, da bi delali ter zaslužili za kruh kakor so naši očetje v tujini po vojni, zato ta primerjava ne drži. Ne vem kam to pelje, a smo ljudje ki tukaj živimo, pošteno delamo ter plačujemo davke, tako malo vredni, da je strošek migranta večji kakor pokojnina kmečkega človeka katera znaša 200€?"

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

  
74
87
98
19
26
  
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj