Na vsebino

Ponujamo delo ...

Bar Piccolo v Črnomlju išče prijazno, urejeno in komunikativno osebo, ki se je pripravljena pridružiti ekipi. Delo je občasno, večinoma konec tedna. Več informacij dobite za šankom v Piccolu.

Tudi Črnomaljska kavarna išče nove sodelavce za delo v strežbi. Od vas pričakujejo simpatičnost, komunikativnost, odgovornost in urejenost, pogoj pa je, da ste polnoletni in da imate veselje do dela z ljudmi. Zaželjen je status študenta, izkušnje niso pogoj, so pa zaželene. Vsi zainteresirani pokličite na tel: 040 727 660 (Iris).

Metliški frizerski in kozmetični studio 7th Heaven zaradi povečanega obsega dela zaposli izkušenega frizerja oz frizerko. Vsi zainteresirani se lahko oglasijo v salonu ali na tel. št.: 040 351 319.

Pa tudi Stari pild v Metliki zaradi povečanega obsega dela išče nove sodelavce za delo v strežbi. Simpatične, komunikativne, odgovorne. Pokličite: 040 858 007

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj