Na vsebino

Poročilo o včerajšnjih intervencijah

Ob 7.00 so gasilci pričeli z odpravljanjem posledic neurja na območju občine Črnomelj. Pri odpravljanju posledic je sodelovalo 186 gasilcev iz GZ Črnomelj, GZ Novo mesto, GZ Semič in GZ Metlika, kateri so sanirali 86 objektov.

Ob 7.00 in med dnevom so na območju občine Semič gasilci GZ Semič pomagali občanom pri odstranjevanju posledic neurja. Sanirali so 17 objektov.

Ob 14.01 so v naselju Rožanec, občina Črnomelj, na dveh poškodovanih gospodarskih objektih po neurju, gasilci PGD Petrova vas premetali večjo količino premočenega sena, zaradi nevarnosti samovžiga.

Ob 23.03 so v naselju Otovec, občina Črnomelj, gasilci PGD Talčji vrh iz gospodarskega objekta iznesli okoli 70 bal sena, zaradi nevarnosti samovžiga.

Ob 00.05 so v naselju Dolnja Paka, občina Črnomelj, gasilci PGD Talčji vrh pomagali krajanu pri odstranitvi razmočenega sena. Gasilci so svetovali nadzor nad temperaturo sena, da ne bi zaradi samovžiga prišlo do požara ostalega shranjenega sena in posledično do požara objekta.

Vir: ReCO Novo mesto

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

  
55
64
74
87
97
19
26
  
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj