Na vsebino

Posodobljena Zdravstvena postaja Semič

Ob prazniku Občine Semič je v Zdravstveni postaji Semič ravnokar potekalo odprtje prenovljene zobozdravstvene ambulante. Kot sta povedali semiška županja Polona Kambič in direktorica ZD Črnomelj Eva Čemas, je Občina Semič k obnovi v letu 2016 prispevala 15 tisoč €, Zdravstveni dom Črnomelj je dodal 3 tisoč €. Letos so bila zamenjana še stranska vhodna vrata, žaluzije v pritličju ter vetrolov za kar je Občina odštela 5 tisoč €, približno 2 tisoč € pa je bil strošek Zdravstvenega doma.

Kulturni program na današnji slovesnosti so pripravili učenci 4. B razreda OŠ Semič in učiteljica Biserka Stanković.

V Zdravstveni postaji Semič danes poteka tudi dan odprtih vrat zato ste do 14. ure vabljeni k ogledu predstavitve preventivnega programa izvajanja zobozdravstvene vzgoje v vrtcih in šolah, na predstavitev dela ambulante družinske medicine, promocijo zdravstveno vzgojnih delavnic za odrasle s poudarkom na akciji Rožnati oktober in SVIT ter na predstavitev novih preiskav v ginekološki ambulanti.

Zvočni zapis

  • - Eva Čemas, direktorica ZD Črnomelj o dnevu odprtih vrat ZP Semič

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

  
87
98
26
  
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj