Na vsebino

Pozor, kradejo vgrajene električne vodnike

V zadnjem obdobju so na območju Policijske uprave Novo mesto obravnavali posamezne primere tatvin vgrajenih električnih vodnikov iz novogradenj. Med drugim so bili nepridipravi nedavno na delu tudi v Gradcu.

V vseh primerih je zaradi kaznivega dejanja nastala večja premoženjska škoda. Policisti so opravili oglede krajev kaznivih dejanj, zbrali obvestila in nadaljujejo s preiskavami in aktivnostmi za izsleditev storilcev.

Policisti in kriminalisti izvajalce del in druge občane pozivajo k samozaščitnemu ravnanju in previdnosti. Ugotavljajo, da se storilci pripravijo na izvršitev kaznivega dejanja, delovišča in objekte opazujejo, prav tako ali je objekt morda fizično varovan, tatvino pa izvršijo v nočnem času oziroma takrat, ko na delovišču ni nikogar.

Občanom svetujejo, da ob zaznavi sumljivih vozil in oseb, ki v to okolje ne sodijo in bi se lahko pripravljali na nečedna dejanja, o tem takoj obvestijo policiste na številko 113 in si zapišejo registrsko številko vozila. Policisti se bodo odzvali in preverili vse okoliščine.

Vir: PU Novo mesto

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

  
64
74
87
97
19
26
  
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj